День відкритих дверей

12 грудня 2019 року ЗЗСО № 17 імені Саражана В.Г. гостиннo відкрила свої двері для всіх бажаючих завітати до шкільної спільноти, ознайомитися з життям закладу та досягненнями педагогічного та учнівського колективів. Директорка Панченко Алевтина Геннадіївна розповіла про цінності закладу, переваги навчання НУШ, «Інтелект України», запропонувала відвідати уроки всіх вчителів початкових класів та взяти участь у майстер-класах.

Алевтина Геннадіївна зазначила, що в Новій українській школі діти мають здобути уміння і компетентності необхідні у ХХI столітті, учням потрібна освіта для життя, і це є головною метою нової української школи. Саме тому заклад виховує добрих, успішних, всебічно розвинених особистостей для нового українського суспільства.

Батьки майбутніх першокласників отримали більше інформації щодо умов та особливостей навчання і дозвілля учнів, про інноваційні проекти та освітні можливості і додаткові переваги навчання в школі, на власні очі побачили як і чим живе школа із середини.

Власні розробки та досягнення продемонстрували учні та вчителі. Особливої святкової атмосфери додав міні-концерт у виконанні учнів початкових класів.

День відкритих дверей 12 12

Кiлькiсть переглядiв: 479