Повернутися до звичайного режиму

З Днем вчителя, ЗОШ №17

З Днем вчителя, ЗОШ №17

Учитель для школи – це те ж саме, що сонце для всесвіту. Учитель за покликанням; його не можна уявити собі ніким іншим як учителем – ці слова про наших найулюбленіших вчителях школи №17. Спасибі за те, що сієте в наших душах зерна мудрості і доброти. Ви вели нас крізь нетрі невпізнаного і незнайомого. Ви, вчителі, навчили нас добру і справедливості. Допомагали нам подолати перешкоди і труднощі, оберігали від помилок, дбали про нас і просто любили і любите.

Ми вдячні нашим учителям: Томашівській Олені Миколаївні за її любов до української мови і літератури, яка заразила нас спрагою знань, Артюшенко Світлані Петрівні, за її уроки історії, яка вкладала частину своєї душі в нас,Крейтор Людмилі Валентинівні, за цікаві незабутні уроки математики. Пам’ятаємо наш гурток «Піфагорійці», ваша креативність не знає меж, Феленюк Ірині Іванівні за чарівний світ географії, за знання, які ви щедро дарували нам, Губарєвій Ірині Вікторівні за чарівні уроки астрономії і фізики, за креативний настрій, ведіть своїх учнів до нових незвіданих далей, Багановій Ганні Іванівні, яка навчила нас англійській мові, скільки сил вклала в нас , огортая наші серця, Мальнєвій Галині Федорівні за світ інформатики і математики , чуйність і материнське тепло.

Ми завжди пам’ятаємо майстрів своєї справи – наших перших вчителів: Прокопенко Ганну Максимівну, Чаруту Юлію Миколаївну, Костюченко Валентину Акимівну, своєю любов’ю до знань наші вчительки змогли зробити нас працьовитими і успішними.

Особливі слова подяки нашому директору Панченко Алевтині Геннадіївні , берегині школи № 17,яка своєю добротою, мудрістю по цеглинці зробила нашу школу успішною, розкрила потенціал учнів, дарує свою любов, завжди з нами відкриває нові горизонти,передає з любов’ю свої знання.

Нехай вічний Кораблик знань несе вас, педколектив школи № 17, з мирною течією Добра, Мудрості і Справедливості. Нехай посмішки учнів – найголовніша нагорода за ваш благородний труд – супроводжують вас на всьому життєвому шляху.

Випускники школи №17

Андрій Пономаренко, Олександр Моторний, Олександр Захаров, Ганна Клєвцова, Микола Чорний, Анастасія Захарова, Михайло Бідяк, Лілія Іванова

Кiлькiсть переглядiв: 189